ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η όλη διαδικασία ξεκινάει με την επικοινωνία μαζί μας προκειμένου να μας ενημερώσετε για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στα: 210.5817183 ή 6948.604.887, μέσω email στο westcitycars2@gmail.com, ή  να μας επισκεφθείτε στην εκθεσή μας στην Λ. Αθηνών 407 στο Αιγάλεω

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:

  1. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να δούμε το κατά πόσο το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει υπάρχει λόγος να εισαχθεί από το εξωτερικό ή όχι. Επιλέγουμε να εισάγουμε ένα αυτοκίνητο γιατί, για παράδειγμα, έχει καλύτερη τιμή ή γιατί έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή αγορά, είτε γιατί το αυτοκίνητο που μας ενδιαφέρει δεν υπάρχει σαν εξοπλισμός ή ακόμα και σαν μοντέλο στην Ελλάδα.
  2. Στη συνέχεια, ρόλος μας είναι να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του σωστού πωλητή για την αγορά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο μπορούμε να σας το βρούμε εμείς ή να επιλέξετε κάποιο μέσω το www.mobile.de, www.autoscout24.de ή με οποιοδήποτε άλλο έγκυρο site αυτοκινήτων. Στην επιλογή αυτή σπουδαίο ρόλο παίζει η αξιοπιστία της εταιρείας πώλησης του αυτοκινήτου, η οποία κρίνεται βάσει του μεγέθους της, της προθυμίας να μας παρέχει τις πληροφορίες που θα ζητήσουμε και την αποδοχή ή όχι των ελέγχων στους οποίους εν συνεχεία έχουμε σκοπό να υποβάλουμε το αυτοκίνητο.
  3. Ακολουθεί ο υπολογισμός της τελικής τιμής του αυτοκινήτου. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ο υπολογισμός των τελών ταξινόμησης του γι αυτό και πραγματοποιείται από εξειδικευμένο εκτελωνιστή ώστε να μην προκύψουν αποκλίσεις. Οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται περιγράφονται στο: Τελωνείο Αυτοκινήτων. Ο τυπικός χρόνος εκτελωνισμού είναι τρείς εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από το φόρτο εργασίας της αρμόδιας αρχής του τελωνείου.
  4. Προχωράμε με τον έλεγχο του αυτοκινήτου πριν από την αγορά του. Ο έλεγχος γίνεται από απόλυτα εξειδικευμένη Γερμανική εταιρεία εμπειρογνωμόνων. Η έκθεση του ελέγχου είναι έγγραφη, ώστε να είναι εύκολη η απόδοση των ευθυνών στην περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Στην περίπτωση που θέλετε να γίνει κάποιος επιπλέον έλεγχος αυτό είναι φυσικά εφικτό, με το αντίστοιχο κόστος να βαρύνει τον αγοραστή.
  5. Μετά την πληρωμή του αυτοκινήτου ακολουθεί η παραλαβή του από το σημείο πώλησης και η μεταφορά του στα κεντρικά γραφεία της μεταφορικής εταιρεία η οποία θα σας το παραδώσει στην Ελλάδα. Όλες οι μετακινήσεις του αυτοκινήτου γίνονται με αυτοκινητάμαξα, και κατά τη διάρκειά τους το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο.
  6. Με την άφιξη του αυτοκινήτου στην Ελλάδα μπορείτε να ελέγξετε το αυτοκίνητο που παραγγείλατε, με όποιο μηχανικό/φανοποιό/δικό σας άνθρωπο θέλετε.
  7. Ακολουθεί ο εκτελωνισμός του αυτοκινήτου από το συνεργαζόμενο με εμάς εκτελωνιστικό γραφείο ή από δικό σας, αν εσείς το επιθυμείτε.
  8. Ακολουθεί ο τεχνικός του έλεγχος από κάποιο ΚΤΕΟ και η έκδοση πινακίδων κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών. Η διαδικασία αυτή είναι θέμα 1-2 ωρών και μπορεί να γίνει με τις υποδείξεις μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας.